Endiselt on sess…

Käisin Looduse Omnilaevaga Malusil hülgeid vaatamas. Nüüd on mul telefonis palju pilte mõttelise pealkirjaga “siin oli hetk tagasi hüljes”. Bussist maha astudes ja kodu poole lonkides tabas mind aga kevad, nii nagu seda on kirjeldanud Lindgren:

“Kull või kiri?” küsis Rasmus ja pistis Pontusele viieöörilise nina alla. “Kui on kull, siis läheme Täitapunõmmele ja kui on kiri, siis läheme ka Täitapunõmmele, aga kui viieööriline jääb serviti seisma, siis läheme koju koolitükke õppima.” Pontus turtsatas rahulolevalt. “Jaa, see on täiesti õiglane. Loodame siis, et ta jääb serviti seisma, loodame seda tõepoolest.”

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s