Une näod: lõpuks ometi üks seksikas mees!

Seekordset unenägu pean alustama natukene kaugemalt. Nimelt ei ole Paavoga suhtlemisest alates mul olnud silmi teiste meeste jaoks. Ma tean, tavaliselt on see normaalne – üks inimene on See Õige ja teised hägustuvad mittemidagiütlevaks uduks aga mitte minu jaoks. Kuna ma ei ole kunagi suutnud olla vastik õnnelik monogaam, olen ma eksperimenteerinud ja balansseerinud petmise, vaba suhte ja polüamooria piirimail. Aga seekord, kui väga ma ka ei tahaks, ma ei näe teisi inimesi.

Igatahes unes ma käisin Prootoni rühma lastevanemate koosolekul, kus üks pooltutttav lapsevanem tõmbas mu ligi ja tutvustas oma meest. Et näe, see on see ja see, tal on alati lastevanemate üritustel ebamugav, saage tuttavaks. Ja me saime, oi kuidas me saime. Edasi oli öö läbi (või paar kuud) seda seiklust, kus tõmme on, tõmme ON nii kohutav, et ei oska enam midagi teha või kuidagi käituda, aga midagi teha ei saa, sest et naine on kõrval. Umbes see hetk, kui Joel Marju köögis mul püksirihmast kinni võttis. Kõige suurema seksuaalse laenguga hetk venitada kuudepikkuseks… Mingil hetkel saatis Z. mulle sõnumi ja küsis, et mis internetti Eestis olles kasutada – muidu on wifiga kaetud aga Pärnumaal on sellega sitasti. No ja kuna mees oli arvutispets (isegi unes korduvad mustrid, fakk), siis aitas ta selle probleemi lahendada ja siis me sõitsime koos hoopis Saksamaale.

Saksamaaga seoses näen ma juba aastaid üht korduvat unenägu, kuidas pean jõudma ühest tundmatust väikelinnast teise ja minu ees laotuvad laiali keerulised rongirägastikud. Seal oli see ja seal oli Felix ja natuke Düsseldorfi ja natuke Berliini.

Nüüd ma tahan olla armunud ja tahan Saksamaale.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s