Mu elu on lõpuks täiuslik

Tegin selle power through mida ma nii kaua edasi lükkasin ja saatsin ära seminaritöö, mille oleks pidanud esitama 20. juunil. Tagasisidet veel ei ole, aga kuna ma midagi enam teha niikuinii ei saa, siis sellega on korras.

Kirjutasin õppejõule teise järeltöö osas, mille oleks samuti pidanud esitama juunis. Küsisin kas saan selle aine kevadel uuesti võtta. Vastus oli selline, et mul õppejõu ees häbi ja piinlik (sest tegu on mu lemmikõppejõuga), aga taas kord – midagi teha ma niikuinii ei saa, seega diilin sellega kevadel.

Tõlkisin ära ökopoodi saabunud uued tooted. Välja arvatud üks pisiasi, kavatsen sellega nüüd detsembrini pausi teha.

Täna otsustasin, et lihtsalt tuimalt ei lähe kooli, vaid võtan ette ja hakkan lõpuks tõlkima seda raamatut, mille tähtaeg on esimesel detsembril. Ehk siis – “meil on veini, me mängime malet” asemel saan öelda, et mul on veini ja ma tõlgin raamatut. Lõpuks ometi.

 

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s