To stir up the issue

Kas kellelgi on praktilist lahendust mida teha, kui tahaks ennast Facebookist eemaldada aga samas on Facebookis maailma parim kursuse chat, kust saab igasugust tõlkealast nõu küsida?

Ehk siis raamat ei ole ridagi edenenud ja tänase hommikupooliku veetsin… mandleid koorides. Kuna rahad on sel kuul rohkem otsas kui kunagi varem (ja ma räägin seda igal kuul), siis hakkab isegi sahver tühjaks saama, nii et kuskilt põhjast tuli välja peotäis mandlijoogi pulbrit ja peotäis mandleid, mis pidid umbes märtsis saama küpsisteks, mille ma tahtsin koos poe kaubaga Tikrile saata. Aga tegemata nad tookord jäid ja on siiani ja palju vett on merre voolanud ja nii edasi.

Kuidas see blogimine üldse käis? Millest siin kirjutada tuleb?

Kas sellest, kuidas ma ostsin Hemtexist korduvkasutatava plastaluse sisse käivad küünlad, et natukene vähendada teeküünlaid ja alumiiniumikulu, aga need korduvkasutatavad alused on nii õrnad, et mul on kaks tükki juba katki läinud ja see ei ole mingisugune nullkulu.

Kas sellest, et rahapuudus on sundinud meid rohkem rattaga sõitma ja seetõttu olen ma avastanud Tallinnat külgedest, mida ma varem kunagi näinud ei ole ja tunnen end linnaliikluses juba suht okeilt.

Või sellest, kuidas ma oma eksabikaasaga lastepsühholoogi vastuvõtul istudes tundsin, et ma lihtsalt ei suuda selle inimesega ühes ruumis viibida ja ma pigem… noh, ma ei hakka oma fantaasiad siia kirja panema, aga pean igal juhul oma sõnu sööma ja tõdema, et hoolimata sellest, kui vastik see PROTSESS minu jaoks oli, suhtleme me temaga palju mõnusamalt ja lapsed on ka rahulikumad.

Või sellest, et eile kolisid minu käele elama laavakivi ja türkiis?

Advertisements

5 thoughts on “To stir up the issue

 1. Manjana ütles:

  fb-st. kui ma kunagi fb-st ära läksin, siis mingi aja pärast hakkasin igasugustest ürituste infost jms puudust tundma. ma tegin uue konto, suva nime ja purskkaevu pildiga ja laikisin sellega erinevaid kultuurilehekülgi. põhimõte oli, et mul ei tohi olla ühtegi sõpra sel kontol, sest kõige rohkem raiskab fb-s aega sõpradega suhtlemine ja nende postituste vaatamine. sõpradega tuleb päriselt suhelda.

  aa kui ma otsustasin poole aasta pärast oma vana konto taastada, siis see oli ülilihtne võrreldes konto kinnipanemisega, lihtsalt logisin vana parooliga sisse ja kõik oli nagu vanasti. praegu mul on kaks kontot. mõnikord käin end sellel teisel kontol kultuurselt tundmas.

 2. siil ütles:

  Nojah, mul on just see sõbralist kust mõnda inimest on vahel vaja. Ei viitsi nii palju vaeva ka nägema hakata, arendan enesekontrolli lihtsalt.

 3. Anna-Liisa ütles:

  Ma pole üldse nõus sellega, et sõpradega tuleb PÄRISELT suhelda ja Facebooki-suhtlus nagu ei ole PÄRIS suhtlus. Samamoodi võiks siis öelda, et teineteisele paberil kirjade kirjutamine ei kvalifitseeru suhtluseks. Seda suhtumist saavad endale lubada vaid need, kelle sõbrad on käe-jala juures, aga kui neist lahutab 200+ km, on Facebook vägagi eluline ja PÄRIS. Mulle on see aken minu sõprade juurde, kes kolides teise Eesti otsa maha jäid ja kellega pole mitte kuidagi võimalik silmast silma kohtuda nii tihti nagu tahaks.

  Aga miks see raamat siis ei edene, kui tõlkimine nii ammu oli oodatud? Facebooki pärast?

 4. külli ütles:

  Kas lastepsühholoogi kontakti / soovitust tohib küsida? Meil oleks väga vaja leida keegi, kes oskaks aidata lapsel lasteaias toime tulla :(

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s