Hommikused jalutuskäigud

FB viskas ette Ultramelanhooli Talvehommiku, mis on olnud iga-aastane klassika. Sel aastal aga, viimased kaks nädalat, olen ma olnud üdini mattunud raamatutõlkesse. 16 tundi tööd päevas, 4 tundi und ja 4 tundi selleks, et pesta-kusta-hingata. Umbes nii. Seega elatun ma kohvist, veinist, vitamiinitablettidest, kalaõlist ja kustumatust armastusest. Või umbes nii.

Täna hommikul magasin sisse, sain ilma endast väljumata Prootoni riidesse (kuigi silme asemel olid kriipsud), peksin Paavo üles ja palusin, et ta mulle kohvi termosesse valaks, võtsin lapse ja termose ja lapse koti ja läksin.

Väike vahepala tuli sellest, et Prootoni lemmikkasvatajal olla eile sünnipäev olnud. Nii esitati mulle koduteel nõudmine, et on vaja osta seeneküpsiseid. No neid, šokolaadikübaratega. Õnneks jäi koduteele ette üks keldriurgas, kust me nõutud küpsised saime. Küpsised oli vaja külmkappi panna, et kübarad üles ei sulaks (suvel ükskord sulasid). Siis oli need vaja kindlasti kaasa saada. Väike Prooton oli elevil nagu pisikene päikesekiir, sest lemmikkasvataja on ikka väga lemmik ja need olla kasvataja lemmikküpsised ja üleüldse. Aga… täna oli tööl teine kasvataja. oeh, need hetked, kui laps on lihtsalt üdini, ÜDINI kurb ja sina lapsevanemana ei saa midagi teha. Küpsised läksid mulle kotti tagasi ja proovime homme uuesti.

Lõpuks istusin siis trollis ja pidasin endale väikest motivatsioonikõnet. Et kell on nii vähe ja mul on juba nii palju tehtud ja ma pole veel kohvigi joonud ja… oot, kohv on ju termoses, meenus. Hakkasin seda välja koukima ja aknast välja vaadates avastasin, et sõidan vale trolliga. Ja vales suunas.

Oli mõnus jalutuskäik lumises linnas termosetäie kohviga.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s