First we take Manhattan

Peale Berliini sündmustest kuulmist ei saanud ma enne rahuliku südamega magama jääda, kui olin Felixi kätte saanud. Lõpuks ta vastas, et loomulikult on temaga kõik korras ja porises, et talle ei meeldi see Facebooki “mark yourself safe” süsteem, sest see tekitab rohkem paanikat, kui asi väärt on ja olenemata sellest, et 12 inimest on surnud, on 3,5 millionit (sh tema) endiselt elus.

Ma ütlesin, et mul on jumala pohhui sellest, mida Facebook teeb või ei tee – mina tahan teada, et minu sõpradega on kõik korras.

Võibolla olemegi jõudnud sellisesse seisu, et igal õhtul peaks oma perele ja sõpradele klikkima linnukese kasti “jah, olen elus”.

Samas, mida muud see Facebooki ja blogisse kirjutamine on?

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s