Asjadest

Ma siin ka omamoodi visualiseerin. Mul on peas kindel plaan, milline me korteri köök kunagi olema saab ja seega teen ma poes meeldivatest esemetest pilti. Ja siis kiibitsen niimoodi, vaikselt. Praegu on kõigest, mida ma tahan olemas kaks – Kukupesast poster (eritellimus, ma olen Mirjamile selle eest üliväga tänulik – see oli minu kingitus Paavole aasta tagasi) ja Hemtexi pajakinnas (teist sarnast oleks veel vaja, mina saan ühega hakkama aga Kratil on kaht kätt vaja).

Sõnaga, sellised pisiasjad. Karbid tee, kohvi, kakao ja mingite pisipudinate jaoks.

Kausse ja taldrikuid tahan uusi, Tigerist. Musta värvi. Ja kaht tassi musta-valgega Prismast, et cafe au lait serveerida.

Mingil põhjusel on meil köögis kaks kraanikaussi ja pole üldse tööpinda. Seega läheks ühe kraanikausi sisse selline pisike nõuderest (monokroomselt valge muidugi) ja kraanikausi kohal oleva kapi külge tuleks selline kandur lilleampli jaoks. Mul on terve toataim!

Kunagi, kui ma saan endale köögimööbli – kui mitte varem, siis tellin sünnipäevaks – siis tahaks lahtitõmmatava laua äärde taburette. Ja kuna tööpinda on vähe, siis sobiks laua peale selline leiva-saia kast, millel on lõikelaud peal. 2in1.

Rätikutele olen silma peale pannud Hemtexis. OCD minus tahab, et oleks ühesugused rätikud, et nende virn köögiriiulis hea välja näeks. Ja loomatoidunõu oleks lihtsalt nunnu ja sobiks Fordi söötmiskoha kõrvale maha suurepäraselt. Seda enam, et ma katsun edaspidi osta suure koti toitu korraga. Plastikvastik, jne.

Selline visualeerismispost/wishlist siis. Nüüd saan telefonist pildid ära kustutada.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s