Kiirmoekettide rõivastest meedias

Kuna Madiken ütles juba nii kenasti kõik ära, siis on mul lihtne vastata küsimusele, miks ma ei ole nõus riideid ja asju lihtsalt Hiinast tellima, kui seal on ometigi kõik nii palju odavam.

Ühtlasi olen ma juba kaks aastat vaikselt korjanud endale kokku kapselgarderoobi. Kuna mu enda kirjutatud artiklit ei ole internetis üleval, siis viitan slow.ee postitusele. Ma ei ole seda muidugi teinud nii jäikade põhimõtete järgi, vaid lihtsalt vaatan, et kõik kapis olev omavahel kokku sobiks, kõik vajalik oleks olemas ja juurde ostan selle järgi, mis juba olemas on. Nii tean ma hetkel täpselt, et mul on neli paari pükse, neli erinevat värvi maikat (+ mõned särgid spordiks) ja kaks kardigani, mida ma vaheldumisi kannan. Kõik asjad veel omavahel kokku ei sobi, sest Selle Õige leidmine kapselgarderoobis on umbes sama raske, kui elukaaslase leidmine, aga vaikselt liigun sinnapoole.

Muide, mis värk nende varrukatega on? Kõik värvilt sobivad esemed on kolmveerandvarrukate või selle jabura nahkhiirelõikega, mille peale ega alla ei kannata midagi panna ja nii hakkab eesti kliimas ju külm.

Advertisements

3 thoughts on “Kiirmoekettide rõivastest meedias

 1. suslik ütles:

  kuule, kolmveerandvarrukate alla annab panna küll midagi. kui meeldib, et pluusivarrukad kampsuni omadest välja vahivad, mulle vahel meeldib :)
  aga nahkhiirelõige ja siis need one-size mantlid, mis on nagu, maitea, tükk vaipa lihtsalt, nendest ma tõesti aru ei saa.
  aga minu kapp on neli paari pükse-neli maikat seisust veel kahjuks väga kaugel. jäin vahepeal kaks numbrit kõhnemaks (ei, ma ka ei saa aru, kuidas see võimalik on) ja nüüd on jälle liiga palju riideid. ajavad mind hirmus närvi (kõik, peale sukkpükste). niiet kohe, kui ma olen valmis uuesti inimeste sekka minema ja olen aru saanud, mida ma oma kapist päriselt ka kannan, võtan puhastuse ette.

  • Natasha Bluu ütles:

   Mul on mingi OCD kiiks või siis olen ülitundlik, ma ei kannata kihilist riietust. Ebamugav tunne on endal, kui midagi kuskilt kisub või liiga vastas on. Maika ja kampsun selle peal on maksimaalne, millega ma toime tulen, aga just mõnusaid pehmeid soojasid õiges värvis kampsuneid on null :/

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s