Blogistatistika

Tükk aega mässasin, et üles leida kohta, kus on läbi aastate kõige loetumad postitused. Lõpuks leidsin. Jätsin välja leheküljed (teater ja kontakt) ning toidupostitused.

 1. Kuidas ma avastasin, et Paavosse armunud olen
 2. Remontika
 3. Kärgpere nimeprobleemid
 4. Avalik rõõmupost
 5. Kas selline ongi siis elu

Ehk siis kõige viljakam ja loetavam olin ma siis, kui Paavosse armusin. Tore. Mitte ühtegi vingupostitust esiviisikus, võin vist enda üle uhke olla.

Ma nii kord paari aasta jooksul olen küsinud, nii ka nüüd. Kuna Kuus Sidrunit mulle kogemata reklaami tegid (aitäh kõigile, aga ma kirjutan sellest siis, kui käidud), siis on külastatavus hüppeliselt suurenenud. Seega:

 1. Kes sa oled?
 2. Kuidas sa siia jõudsid?
 3. Miks sa mind loed?
Advertisements

38 thoughts on “Blogistatistika

 1. Liivi ütles:

  1. Olen mina.
  2. Ma ei mäleta, sa ise vist hakkasid mu blogi kommenteerima ja nii äkki?
  3. Ma seda kirjutasin sulle juba pikemalt, siin ei hakka avalikustama. :D

 2. liis ütles:

  1. No Sa ju tead mind küll:)
  2. A ma olen ju alati siin olnud, orkuti-aegadest (s.o ennemuistsest aa’st sisuliselt!) peale.
  3. C’mon, Sa oled ju mu siiLike, kuidas ma siis Sind ei loe.. :)

 3. Anni ütles:

  1. Olen Anni, mind sa ei tunne. Mul on kaks väikest põnni.
  2. Leidsin su blogi äkki siis, kui esimese lapse ootusaja lõpus (u 2 aastat tagasi) riidest mähkmete kohta teadmisi ammutasin.
  3. Loen, sest meeldib ja salaja elan kaasa. Readerisse on jäänud ainult need blogid, kus kirjutatu on mulle parasjagu aktuaalne ja huvipakkuv.

 4. Eliisabet ütles:

  1. Mina olen Eliisabet :)
  2. Ei mäleta enam. Väga kaua olen siin külas käinud. Võimalik, et Tikri blogi kaudau.
  3. Sest sa teed nii palju ilusaid asju.

 5. Nell ütles:

  1. Üks täitsa tavaline nooremapoolne naisterahvas.
  2. Tikri blogi kaudu ilmselt, kunagi ammu
  3. Sest meeldib.

 6. madlike001 ütles:

  1. Madli
  2. Ei mäleta, ilmselt mõnest teisest blogist, aga siis avastasin, et mu õde teab sind – ja Jain
  3. Mulle meeldib ja ma näen mõnesid elustiiliühisosi, eriti suhtumises keskkonda.

 7. Kristhel ütles:

  1. Kristhel ;)
  2. Sa tulid ja avasid mu silmad enne kui ükski mu sõpradest seda teinud oli! Aitäh! Tegelikult ma teadsin sind läbi paari Pärnaka enne juba, hästi natukene.
  3. Sa kirjutad väga hästi ja kuigi ma üldiselt väga vähe Eesti blogijaid jälgin, siis kuidas klikkis, et võiks pisut rohkem uurida ja siin ma nüüd siis olen :)

 8. kesteine ütles:

  1. Pille
  2. kes seda enam mäletab. Luuran siin juba ammu
  3. Hästi kirjutad ja on äratundmishetki.

 9. kohalik ütles:

  kohalik olen
  lugenud vist aegade algusest, ilmselt mõne teise blogi kaudu. vahepeal, kui kinnine oli, siis ei pääsenud lugema
  oled nagu vana tuttav, ikka ju tunned huvi, kuidas läheb :)

 10. Eva-Liisa ütles:

  Olen Eva-Liisa.
  Jõudsin sinu blogini juba nii kaua aega tagasi, et enam ei mäletagi, kuidas. Nüüd tulen RSSi kaudu.
  Miks ma sind loen? Ma vanast harjumusest ikka loen nende inimeste, kellega koos kunagi alustasin, blogisid. Nostalgia :)

 11. H. ütles:

  29a kultuuritegelinski, hetkel läbipõlenud ja sügavas depressioonis ja veedan aega murede lahendamise asemel blogisid lugedes ja seriaale vaadates.. Kõlab kurvalt? Mjah.. Nii siis sattusingi, KuusSidrunit kaudu (keda ammu-ammu loen). Ja mingil veidral moel on teiste elude lugemine natuke nagu oma elu peegel ja minu teraapia. Täna ma juba tõusin voodist üles, koristasin, tegin süüa. Aga ma arvan, et ma jään siia käima, sest Sa kirjutad siiralt ja Sa oled vahetu, aus. Aitäh selle eest.

 12. Elo ütles:

  Elo. Sattusin lugema (tõenäoliselt) Tikri blogi kaudu ürgammu. Lugema jäin tummiste ning elutervet sarkasmi sisaldavate mõttemõlgutuste pärast

 13. Ketlin ütles:

  Ei mäleta enam, kuidas sattusin. Ma vist varasemas teemas kommenteerinud aga ei viitsinud seda otsida. Tõenäoliselt kuskilt kellegi blogi kaudu.
  Pf, leht oli nii pikalt suletud, et vahepeal unustasin tee siia. :(
  Pirnipuu postitused on ühed lemmikud. Muus osas sobib sõnade ritta seadmise viis, hea kerge lugeda.

 14. triangel ütles:

  ea küll, ma kirjutan ka.
  1) Triangel
  2) Kes seda enam mäletab, millal ja kuidas. Siis kui sa veel 0 olid ja Tartus elasid ja sul oli kolmekäpaline. Pärast kolisid Nõmmele. Ühesõnaga väga ammu. Sa oled mul readeris ja netvibes ja bloglovin’is. Tahtsin öelda, et blogrollis ka, aga avastasin oma suureks ehmatuseks, et mitte. Parandan :) Sest kõik blogijad on sulle viidanud.
  3) Sest su postitused jäävad mulle ette. Sest ma loen harva, aga põhiliselt vanu lemmikuid. Ja sinus on seda elamise valu ja võlu.

 15. sesamy ütles:

  1. sesamy
  2. kellegi blogrolli kaudu, enam ei mäleta kelle konkreetselt…
  3. stiil on hea ja teemad kõnetavad :)
  jaksu!

 16. Siobahn ütles:

  Mina hakkasin su blogi lugema mõned või mitu või isegi pärismitu aastat tagasi. Mulle meeldib, kuidas sa kirjutad. Ja tunned. Ja oled õnnelik. Ja oled vahepeal natuke kurb. Aga selline iluskurb, nagu Väikeste Asjade Jumal võihoopis mõni Richard Brautigani luuletus. Ja ma pole selles absoluutselt kindel, aga mul on TUNNE, et me käisime Tartus samas keskkoolis – küll ilmselt mitte samas aastakäigus. Arvestades sealset viieparalleelisüsteemi on anamnees viisakalt vabandatav. Aga isegi kui tegelikult sind seal ei olnud, siis ma tunnen su blogi lugedes ikka nagu sa oleks mul siin Tallinnas see osa Tartust, mida ma alati taga jään igatsema. Selline supilinna korstnatoss võimaidea. Mis on tegelikult Tallinna kastmega üle valatud ja seega kuidagi eriti kodune.

  • Natasha Bluu ütles:

   Facebookis ringles eile küsimus: kas Tallinn või Tartu. Ma ei osanud vastata. Sest Tartu on nüüd Tallinna kõrval väike ja seisva veega tiik… aga Tartu!

 17. Leelo ütles:

  Leelo olen, tõlkija, raamatukoi, ema.
  Taevane arm, kes seda enam mäletab, kuidas ma siia sattusin, võimalikud süüdlased on blogtr.ee või kellegi blogirull. Lugenud olen vähemalt 6 aastat, sest käisime mõlemad mõnda aega tittedega beebifolgis ja sa tundusid kahtlaselt tuttav. Igatahes pidi mul enne seda olema sinust mingi teadmine.
  Su teemad puudutavad ja elan kaasa, kui elu viskab igasugu [lisa sobiva kangusastmega sõna] su teele. Pluss hea ja mahlakas keelekasutus, komad õiges kohas, eneseiroonia, elamise kirg (kas ei saanud mitte kaunis loetelu, komad ja kirg ühes lauses:D). Ühesõnaga, nii hoida!

 18. paranka ütles:

  1. paranka :)
  2. Ma ei mäleta, kuidas ma sinu blogini jõudsin.
  3. Loen, sest ma olen sinu blogi on nö minu tuttav. Viimastela egadel jüuan blogisid lappama harva, aga kui satun, siis tulen käin ja vaatan “sinu juures” ka alati ringi.

 19. Kaisa ütles:

  1. Kaisa
  2. See oli nii ammu, et ei mäleta enam. Äkki Liina kaudu. Äkki läbi sotsiaalmeediakanalite.
  3. Sest ma tunnen (nüüd on seda ehk palju öeldud. Tean Sind) Sind juba vanast ajast. Ühe kandi inimesed.
  Ja seepärast, et Sulle on antud andi kirjutada huvitavalt, kaasahaarvalt, põnevalt, valusalt ja lõbusalt ühekorraga.
  Jõudu ja vastupidavust!

 20. maarjao ütles:

  1. Maarja
  2. Ammustel aegadel suhtlesime teatriga seoses. Ei mäleta enam, kas blogisse jõudsin esimest korda FB kaudu või mingil muul moel…
  3. Sest sa kirjutad huvitavalt. Eriti hingelähedased on keskkonnateemad.

 21. Merle ütles:

  1. Merle
  2. Sidruni blogist. Aga kunagi liikusime samas foorumis, kui meil poisid sündisid. Selkest ajadt tuled tuttav ette.
  3. Su blogi on aus.

 22. kitty ütles:

  1) Kitty
  2) nagu enamus teisigi – sattusin siia nii, et olen siin juba jube ammu olnud ja polegi kunagi ära läinud.
  3) sest pärast kõiki neid aastaid mind päriselt ka huvitab, et… kurat teab, mismoodi tal seal läheb :)

 23. hellik ütles:

  Peab ikka oma käpajälje lõpuks maha jätma.. Ma loen blogisid kallil tööajal kontoris, kui jõhker unekas peale tuleb – siis need kuidagi elustavad mind ja panevad kaasa mõtlema. Aga kommenteerida kunagi ei jõua, sest et tegelikult varastan aega ja sada tööasja ootavad kukil.
  Enihuu, lugema hakkasin mingi aeg ammu, sest et tean sind juba HTG ajast ja meeldib väljendusviis ning nagu kuskil enne öeldud, see elamise võlu ja valu, thelittlethingsinlife.. sa inspireerid ja oled lahe ja natuke eeskujuks, tõesti supernaine.
  Loen juba ammu ka Dakit, natuke vähem ammu Tikrit, Rentsi, viimase aja lemmikud on Liivi ja muidugi Murca.. kõik te olete ju ise ka sõbrad või tuttavad ja kokku moodustate mingi ägeda võrgustiku ja kogumi eludest ja mõtetest, erinevatest ja sarnastest. Selline docpoint & seebiooper, elan kaasa võõrastele eludele nagu heale seriaalile, kelle tegelased saavad armsaks ja ootad järge nende seiklustele.
  Ja võib-olla on asi ka selles, et olles ise 30+ tartlane, on kõik mu paremad sõbrannad siit ära kolinud ja juurde tekivad miskipärast ainult meessoost sõbrad. Naistejutte pole eriti kellegagi rääkida ja blogide lugemine on ehk nati selle asendusekski..

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s