Seksipostitus

Täna öösel nägin unes, et seksisin Neil Gaimaniga.

03-neil-gaiman-w750-h560-2x

Kuna Pratchett mulle absoluutselt ei istu, siis ei olnud ma seni ka Gaimanivaimustust täheldanud. Muudkui rehmasin käega, et mulle ei meeldi need fantaasiamaailmad… kuniks Sash mulle “Kalmisturaamatu” pihku surus ja ma armusin.

No ja nüüd see unenägu, mis oli nii nii nii reaalne, et ma ei ole terve päeva suutnud sellest välja tulla.

Fakk.

Advertisements

7 thoughts on “Seksipostitus

 1. Liivi ütles:

  “…et ma ei ole terve päeva suutnud sellest välja tulla” järel võdistasin päriselt õlgu, mul pole juba mitu nädalat nii olnud, ei igatse ka. Need unenäod, millest ei suuda terve päeva jooksul välja tulla, on minu jaoks emotsionaalselt nii kurnavad. Tead küll, et see oli unenägu, aga emotsioonid on päris ja sõrmenipsuga minema ka ei lähe.

  • Natasha Bluu ütles:

   Oh, oleks sa saanud seda und minu asemel näha. Ma olin eile nii nii lähedal sellele, et kirjutaks talle Facebooki, et ou kuule – siin Eestis on üks…

 2. Leelo ütles:

  Pratchett on muidugi juba veidi surnd ka, temaga tuleks morbiidunenäod. PS Pratchetti kõige ägedamad lood on vanaema Weatherwaxi ja Nanny Oggiga, just sayin’.

  • Natasha Bluu ütles:

   No ei ole :) Ma olen korduvalt proovinud. Ainuke Pratchett, mis mulle meeldis, oli “Hämmastav Maurice”. Ju mulle siis meeldivad rotid nagu Neililegi :D

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s