Pieces of You

you’ve been my lover my corner stone
you’re the best friend that i’ve ever known
this wind keeps me saint and home
My love you Baby now..

Ma olen alati mõelnud selle üle, et mis siis ikkagi on armastuse ja sõpruse vahe ja enne Paavot olin ma kaljukindlal veendumusel, et armastus tabab nagu Soome puss. Tuleb äkitselt ja nii ongi, kõik on korraga selge ja juuksed lehvivad päikeseloojangusse ja nii edasi.

T-ga* oli teisiti. Me olime sõbrad, head sõbrad ja oleme siiani. Lihtsalt kuidagi… hiilis sinna juurde midagi muud ja mu silmad läksid imestusest sama suureks, nagu sellel kassil kui ma avastasin, et jah – see on see inimene, kelle kõrval ma tahan igal hommikul ärgata ja igal õhtul magama minna ja kelle pisikesi tükke ma armastan nii, et nendest saab kokku üks terve inimene.

Ka mina ei tea, kuhu päris täpselt tõmmata seda terve mõistuse piiri. Ma olen elu jooksul andnud ilmselt kümneid lubadusi stiilis “ma kunagi ei” ja olen oma sõnu söönud rohkem kui korra. No ja kui ma nüüd ütlen, et inimesed peavad teineteist täiustama ja tervikuks tegema, siis hüppab kuskilt välja mõni hobipsühholoog ütlema, et “eieiei, sa pead ikka ISE olema”. Peangi. Ja enamjaolt olengi, aga mul on kõike seda kergem olla koos temaga. Ma olen temalt nii palju õppinud. Õppinud puhkama ja tegema igasuguseid hulle asju. Ja loodetavasti on tema õppinud, et igapäevane kodune ja pereelu ei olegi nii katastroofiliselt igav ja rutiinne ja isegi igaõhtustel unejuttudel ja “maeitaha”-virinatel on oma võlu. Sõltub, kuidas vaadata.

Sõnaga jah, see laul võtab minu jaoks kokku mingi armastuseessentsi.

you told me you thought that I’ll think you’re strange
there’ll things about you that you’ll want to change
but these are all the little pieces of you that I love

*jah, Paavot pole mul kunagi olnud. Aprill! :)

Advertisements

One thought on “Pieces of You

  1. lizkiz ütles:

    Lihtne on teist täiendada, kui teine teab, kes ta oled. Siis on hea koos olla. Ehk kõigepealt pead sa olema sina ise, siis saab keegi tulla ja sind täiendada. Oluline on, et ka teine pool teab, kes ta on. Siis oskad sina teda täiendada.
    Katastroof on see, kui sa iga hommik vaatad peeglisse ja ei tea, kes sa oled, lisaks pead mõistatama, mis kurdai töll su kõrval nüüd küll ärkas.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s