Ajuareng

Ma ei tea, kuidas mul on õnnestunud oma arengus jõuda punkti, kus nädala highlightiks paistab kujunevat lapse kunagise lasteaiakaaslase sünnipäev, sest seal näeb tema (või nemad, sest mainitud lasteaiakaaslane oli Prootoni suur sõber) oma sõpru ja mina nende toredaid emasid.

Nädalavahetuse spaapuhkus kulmineerus aga täna hommikul, kui kohviga laua taha maha istusin, et järjest tööd hakata tegema. Siis vaatasin et oh – nõud, viiks kööki ära. Järgmisel hetkel oli telekapult kraanikausis ja ma lasin sellele hoolega kuuma vett peale.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s