Kuidas ma musta kassi ära ehmatasin

Sess.

Sess tähendab:

  1. memsource kodutööd eile õhtuks
  2. tõlkepoeetika analüüsi 7lk teisipäevaks
  3. kolmapäevaks 176 kordamisküsimust pähe ajada ja 350lk raamat läbi lugeda
  4. reedeks toimetaja õpimapp, mille osas ma pole isegi veel kindel mis need on

Millele eelnesid veel n-1 ülesannet, mis ma olen juba ära teinud. Seega olen ma 12h päevas istunud ja tuupinud. Täna aga, täna saabusid lapsed. Kratil vaja kodutöö ära teha. Ja siis vaene Kratt avastab klassikaliselt pühapäeva õhtul kell pool kümme, et tal on tintenpen tühi. No selge, poodi.

Poes istusin tükk aega dilemma ees – kas osta terad, või uus vahend. Terade vastu rääkis see, et mul polnud telefoni kaasas ja ma ei saanud Krati käest küsida, kas tal kest üldse kaasas on ja mis formaati terad sinna sisse käivad. Tegin siis, mis suutsin.

Kodus selgus loomulikult, et olin valed terad ostnud. No mis siis ikka, ratta selga ja poodi ümber vahetama, ega mul ajaga niikuinii midagi targemat peale hakata pole…

… ja kui siis poole tee peale must kass üle tee silkama hakkas, siis ma naersin nii kõva häälega, et kass keeras otsa ringi ja otsustas üle tee mitte minna.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s