Üliliberaalse hipi maailmavalu

Vihastasin Ritsiku blogis ühe kommentaari peale, vahutasin sõbrale Facebookis, kirjutasin vastuse ja kustutasin selle jälle ära. Ma annan endast parima, et mu mõtted (mis ujuvad ühiskonnale vastupidises suunas) saaksid sõnastatud nii, et neist ei oleks võimalik välja lugeda vastupidist, ja ikkagi seda tehakse. Ja see teeb haiget, väga. Aga kui “üliliberaalne hipi” on mu silt, las ta siis on.

Nuuskmõmmik arvas selle kohta, et olgu ma siis pealegi hipi – olevat vähem angsti, kui keskmisel karvasel. Turtsatasin selle peale põlglikult (mis juhtus? – angst läks ninna) ja muigasin, et angsti ehk mitte, aga mu teismeea pidesõna s p l i i n on küll mu ellu tagasi jõudnud. Nii tugevalt, nagu ei kunagi varem. Ma arvasin suve algul, et põhi on nüüd käes, aga ei – AD tegi olukorra mitte paremaks, vaid hullemaks. Nii et fakk jee kõik nõuanded sellest, kuidas ravimid kõik korda teevad.

Teevad. Selles mõttes, et mu süütenöör pikenes paarikümne meetri võrra ja mul on motivatsiooni teha asju, mida ma kunagi elus pole teinud AGA selle juures kaotasin ma võime keskenduda ja võime saada orgasmi. Ma sügelen üle terve keha (hirmutasin oma perearsti ära, aga kilpnääre, maks, neerud on korras). Viimased paar nädalat elasin režiimis “nagu beebi” ehk siis nutsin, naersin, magasin tunniste intervallidega. Öösel ärkasin kell neli ja keerutasin pöidlaid, sest keskendumisvõime ju puudus. Lõpuks otsustasin meelevaldselt ravimitega lõpetada ja olen nüüd profülaktilise jälgimise all – suure tõenäosusega keeran kahe nädala pärast ära. Olgu siin siis märk maas, et ma ise teaks ka silma peal hoida.

mina: ma igatsen sind
tema: ma tean
tema: mina sind ka
tema: aga katsu selle kõige juures ikkagi elus püsida, nekrofiilia pole absoluutselt minu teema

Ahjaa, lugu ka.

Advertisements

2 thoughts on “Üliliberaalse hipi maailmavalu

  1. Morgie ütles:

    Ma olen võrdlemisi veendunud, et psühhofarmakonide määramine käib ka tänapäeval suuresti siiski kohvipaksu pealt ennustamise kaudu. Viisakamalt juhul “vaatame, mis saab” meetodil. Erinevad inimesed reageerivad samale ravimile väga erinevalt ja õigupoolest peaks sobivust määrama nt geenitestiga – kui oleks vastavaid andmeid.

    • Natasha Bluu ütles:

      Eks käibki, sest kõik rohud mõjuvad kõigile erinevalt ja mingit lihtsat lahendust ei ole. Sõbranna kiidab väga esimest, mida ma katsetasin – tal on sellega kõik ok. Teine mida ma proovisin oli Brintellix, peaks olema just kombineeritud adhd ja depressiooni raviks, aga no ei tööta mul. Tuttava mehel see-eest küll.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s